Çadırkaya Çok Programlı Anadolu Lisesi

Vizyon: Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerine sahip çıkan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, kendine güvenen, katılımcı, çağdaş, demokratik bireyler yetiştirmekdir.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına yürekten bağlı, insan haklarına saygılı, ulusal ve toplumsal değerlere duyarlı, bedensel ve ruhsal yönden sağlıklı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: MÜZANARA YARIŞMASINDA İLÇE İKİNCLİĞİ, FOTOĞRAFYA YARIŞMASIN İLÇE BİRİNCİLİĞİ VE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ ELDE EDİLMİŞTİR.

Saatler: 08.30 15.20
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 30
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://cadirkayacpl.meb.k12.tr

Adres - ÇADIRKAYA BELDESİ YENİ MAH. ZÜBEYDE HANIM CAD. ÇADIR KAYA COKPROGRAMLI LISE BLOK NO 63 TERCAN / ERZİNCAN

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Çadırkaya Beldesi 2150 nüfuslu tarımla geçinen bir belediyelik yerleşim birimidir.

Ulaşım Ulaşım kara yolu ve tren ile ulaşım sağlanmaktadır. Her gün il ve ilçe merkezine servis bulunmaktadır. İl merkeze saat 07:00 ilçe merkezine saat 08:00 da servisler harekat etmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine uzaklık 28 Km İl merkezine uzaklık 100 Km